dijous, 4 de març del 2021

BREAK OUT


Sabeu què és un break out? El seu significat en anglès vindria a ser "fugar-se" i és una activitat en la que has de fer diferents reptes per aconseguir obrir una capsa tancada amb diferents candaus. Divendres, últim dia de les Jornades, a les classes del cicle superior va aparèixer una capsa molt i molt ben tancada.

Dins s'hi amagava un codi secret que ens permetria tenir accés a una pàgina web amb una sorpresa final. Per obrir els 6 candaus cada grup havia de superar diferents reptes per poder descobrir un a un els números de la combinació. No competíem entre nosaltres sinó que treballàvem per un objectiu comú: obrir els sis candaus per obrir la capsa. 


Números romans, mots encreuats, preguntes sobre científics i científiques, enigmes... Van ser 40 minuts de treball en equip i corredisses i al final...ho vam aconseguir!!!

El codi trobat el vam escriure en una web que ens va obrir un vídeo amb el missatge del Dr Martimosa que ens felicitava per la feina feta i ens donava les gràcies per ajudar-lo a sortir d'on estava atrapat en el temps. 

Ens va encantar l'activitat i esperem repetir-la en alguna altra ocasió!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada