dijous, 4 de març del 2021

VISITA AL LAB CASTELLAR

El LAB Castellar és un espai del Mirador on es pot crear tot allò que imaginem amb màquines i eines tecnològiques que tenen a l’abast per a tothom que estigui interessat. I quines màquines hi ha? Doncs impressores 3D, 2D, fresadores, talladores làser, impressora d’aliments, etc.
El cicle superior vam fer 2 sessions durant les Jornades de la Ciència i vam poder fer un projecte triat per nosaltres mateixos: el logo de l’Emili. A la primera sessió ens van ensenyar les diferents màquines. Després vam dibuixar el logo de l’escola en un full i finalment el vam dissenyar amb un programa que es diu Tinkercad. Cada parella vam fer un disseny, vam construir l’edifici de l’escola amb figures geomètriques i podíem veure l’efecte 3D. 



El segon dia vam acabar el nostre projecte i el vam enviar a la impressora. S’havien d’imprimir tots els projectes alhora amb resina blanca i això volia dir moltes hores d’impressió així que vam deixar la màquina treballant i ja ens faran arribar els nostres projectes a l’escola. De tant en tant podíem veure com anava evolucionant. També vam treballar el logo de l'escola amb 2D i el vam començar a imprimir sobre fusta.

 

Us volem recomanar que aneu al Lab. És divertit, pots crear el que vulguis, aprendràs a dissenyar amb 3D o 2D i veuràs com funcionen les màquines més avançades. El Lab Castellar està situat al Mirador. L’horari és, de dilluns a divendres, de 10 a 13:30h i de 17 a 20h, sempre amb reserva prèvia. Podeu anar-hi si sou estudiants, una empresa, una família, jubilats, una entitat del poble… Tothom amb una mica d’imaginació i ganes d’aprendre pot aprofitar aquest servei que tenim al poble i que nosaltres hem descobert aquests dies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada